Търсите уникален подарък за любимия си човек?

Семейство сърни в гората – стикери за стена

Семейство сърни в гората – стикери за стена Семейство сърни в гората – стикери за стена Семейство сърни в гората – стикери за стена
Този продукт е закупен от над 10 доволни клиенти.
В наличност
Размери:
  • N.1.
  • N.2.
  • N.3.
  • N.4.

81,00 лв.Залепеният стикер (показан на снимката) е с височина 205 см и ширина 245 см.

Отделните части на стикерите – групата дървета, сърничките и малките точки – се лепят отделно. Залепете стикерите, както е показано на снимката, или създайте свой дизайн. Пренесете вълшебната гора в стаята на Вашето малко съкровище и оставете въображението му да се вихри на воля.Стикери за стена на INSPIO
Стикерите са изработени от здраво специално фолио, което наподобява текстил и е приятно на допир. Стикерите могат да се използват многократно и се мият с вода.
Висококачествените стикери се отпечатват с екологични мастила , които са безопасни за употреба. Стикерите са подходящи за най-малките, което ги прави идеален вариант за всяка стая, използвана от деца или тийнейджъри, за хола или за спалнята.


Лепенето на стената е съвсем просто – не Ви е необходимо лепило. Поставянето на стикерите е лесно и бързо. Ако залепнат един към друг, можете просто да ги отлепите.