Търсите уникален подарък за любимия си човек?

Игриви сърнички в брезова гора – стикери за детска стая

Игриви сърнички в брезова гора – стикери за детска стая Игриви сърнички в брезова гора – стикери за детска стая Игриви сърнички в брезова гора – стикери за детска стая Игриви сърнички в брезова гора – стикери за детска стая Игриви сърнички в брезова гора – стикери за детска стая
Този продукт е закупен от над 30 доволни клиенти.
В наличност

304,00 лв.Залепеният стикер (показан на снимката) е с височина 255 см и ширина 280 см.

Всяко дърво, тревичка, клонче, листо и животно е отделен стикер, така че можете да бъдете креативни, когато създавате Вашия дизайн. Залепете дърветата и животните така, че да паснат идеално на Вашата стена.Стикери за стена на INSPIO
Стикерите са изработени от здраво специално фолио, което наподобява текстил и е приятно на допир. Стикерите могат да се използват многократно и се мият с вода.
Висококачествените стикери се отпечатват с екологични мастила , които са безопасни за употреба. Стикерите са подходящи за най-малките, което ги прави идеален вариант за всяка стая, използвана от деца или тийнейджъри, за хола или за спалнята.


Лепенето на стената е съвсем просто – не Ви е необходимо лепило. Поставянето на стикерите е лесно и бързо. Ако залепнат един към друг, можете просто да ги отлепите.