Връщане

6. ОТКАЗ ОТ ДОГОВОРА

Забележка: По отношение на разпоредба § 7 ал. 6 буква в) от Закон №. 102/2014 Сб. не е възможно връщане на стоки, изработени по специфични изисквания на потребителя. В нашия електронен магазин е възможно да закупите персонализирани стоки. Съгласно този закон, потребителят НЯМА право да се откаже от договора в 14-дневен срок без да посочи основателна причина.

Потребителят има право на да се откаже от договора без да посочва причина в рамките на 14 дни:

  • със стоки, при които купувачът не избира цвета, който произвеждаме за него.
  • при стоки, при които купувачът не избира размера, който произвеждаме за него.
  • при стоки, при които купувачът не избира името или адреса на подписа за декорацията.

Потребителят може да упражни правото си на отказ от продавача на хартиен носител или под формата на запис на друг траен носител, например чрез електронна поща.

Стоката трябва да бъде в състоянието, в което е доставена на купувача. Продуктът не може да се използва, залепва, лепи, нито да се свалят предпазните фолиа. Ако отговаряте на всички горепосочени условия за връщане на стока, ние ще Ви изпратим пари за стоката по банков път по Ваша сметка не по-късно от 14 дни от датата на отказ от договора. Не приемаме върнати пакети с наложен платеж.

При отказ от договора, потребителят поема разходите по връщането на стоката на продавача.
В случай на отказ от договора, купувачът е длъжен да върне стоката на адреса на продавача:INSPIO s.r.o., Pod Furčou 7, 040 01 Košice, Slovakia (в случай че стоките вече са доставени на купувача).

По отношение на разпоредбата на § 7, ал. 6 буква в) от Закон №. 102/2014 Сб. не е възможно връщане на стоки, които са изработени според специфичните изисквания на потребителя. В нашия електронен магазин е възможно да закупите стоки, при които потребителите избират свои собствени цветове, цветови вариации или коригират стандартни размери. Съгласно този закон потребителите НЯМАТ право на отказ от договора с този продукт. Затова молим нашите уважаеми клиенти да не се оттеглят от договора с този продукт, тъй като стоките ще ви бъдат върнати и ние ще поискаме плащане от вас за доставка. В случай на неприемане на наложен платеж с такава стока, клиентът е длъжен да заплати 100% от покупната цена на стоката + доставка и транспортни разходи за връщане на пакета + разходи за повторно изпращане на пакета, превод по банкова сметка предварително. Можете да намерите формата ТУК Отказ от договор за покупко-продажба, сключен от разстояние.