Търсите уникален подарък за любимия си човек?

Семейство сърни – акварелни стикери за стена

Семейство сърни – акварелни стикери за стена Семейство сърни – акварелни стикери за стена Семейство сърни – акварелни стикери за стена Семейство сърни – акварелни стикери за стена Семейство сърни – акварелни стикери за стена
Този продукт е закупен от над 20 доволни клиенти.
В наличност

132,00 лв.Залепеният стикер (показан на снимката) е с височина 150 см и ширина 215 см (размерът на отпечатания стикер е 141 см).

Отделните части на стикерите – сърните и точките – се лепят отделно. Акварелният текстилен стикер за стена е подходящ за многократна употреба и е безопасен за бебета.Стикери за стена на INSPIO
Стикерите са изработени от здраво специално фолио, което наподобява текстил и е приятно на допир. Стикерите могат да се използват многократно и се мият с вода.
Висококачествените стикери се отпечатват с екологични мастила , които са безопасни за употреба. Стикерите са подходящи за най-малките, което ги прави идеален вариант за всяка стая, използвана от деца или тийнейджъри, за хола или за спалнята.


Лепенето на стената е съвсем просто – не Ви е необходимо лепило. Поставянето на стикерите е лесно и бързо. Ако залепнат един към друг, можете просто да ги отлепите.