Търсите уникален подарък за любимия си човек?

Стикер за стена – животни от зоопарка около вратата

Стикер за стена – животни от зоопарка около вратата Стикер за стена – животни от зоопарка около вратата Стикер за стена – животни от зоопарка около вратата Стикер за стена – животни от зоопарка около вратата Стикер за стена – животни от зоопарка около вратата
Този продукт е закупен от над 500 доволни клиенти. 3 през последната седмица.
В наличност
Размери:
  • N.1 - 9 бр. от 14 до 29 см за поставяне вдясно
  • N.2 - 9 бр. от 14 до 29 см за поставяне вляво
  • N.3 - 9 бр. от 14 до 29 см за поставяне от двете страни

64,00 лв.  1. Стикерите от варианта за поставяне вляво са предназначени за лепене само от лявата и от горната страна на вратата.
  2. Стикерите от варианта за поставяне вдясно са предназначени за лепене само от дясната и от горната страна на вратата.
  3. Вариантът на двустранните стикери включва няколко стикера за поставяне вдясно и няколко за поставяне вляво или от горната страна на вратата.


Стикери за стена на INSPIO
Стикерите са изработени от здраво специално фолио, което наподобява текстил и е приятно на допир. Стикерите могат да се използват многократно и се мият с вода.
Висококачествените стикери се отпечатват с екологични мастила , които са безопасни за употреба. Стикерите са подходящи за най-малките, което ги прави идеален вариант за всяка стая, използвана от деца или тийнейджъри, за хола или за спалнята.


Лепенето на стената е съвсем просто – не Ви е необходимо лепило. Поставянето на стикерите е лесно и бързо. Ако залепнат един към друг, можете просто да ги отлепите.