Търсите уникален подарък за любимия си човек?

Кафява карта на света за малки приключенци

Кафява карта на света за малки приключенци Кафява карта на света за малки приключенци Кафява карта на света за малки приключенци Кафява карта на света за малки приключенци
Този продукт е закупен от над 30 доволни клиенти.
В наличност

240,00 лв.Проверете кой познава света по-добре – родителите или децата? Детската карта на света (127 х 198 см) е изработена от здраво текстилно фолио и има образователна цел.

Картата включва:

  • международните имена на континентите и океаните
  • животни, които живеят в различни части на света
  • превозни средства – самолети, кораби, балони и др.

Препоръчваме Ви да залепите картата на стената като широкоформатен стикер – ЛИНК. Животните и превозните средства се поставят отделно и могат да се лепят многократно.Стикери за стена на INSPIO
Стикерите са изработени от здраво специално фолио, което наподобява текстил и е приятно на допир. Стикерите могат да се използват многократно и се мият с вода.
Висококачествените стикери се отпечатват с екологични мастила , които са безопасни за употреба. Стикерите са подходящи за най-малките, което ги прави идеален вариант за всяка стая, използвана от деца или тийнейджъри, за хола или за спалнята.


Лепенето на стената е съвсем просто – не Ви е необходимо лепило. Поставянето на стикерите е лесно и бързо. Ако залепнат един към друг, можете просто да ги отлепите.