Търсите уникален подарък за любимия си човек?

Детски стикери за стена – Очарователни животни в земни тонове и скандинавски стил

Детски стикери за стена – Очарователни животни в земни тонове и скандинавски стил Детски стикери за стена – Очарователни животни в земни тонове и скандинавски стил Детски стикери за стена – Очарователни животни в земни тонове и скандинавски стил Детски стикери за стена – Очарователни животни в земни тонове и скандинавски стил Детски стикери за стена – Очарователни животни в земни тонове и скандинавски стил
Този продукт е закупен от над 50 доволни клиенти. 1 през последната седмица.
В наличност

84,00 лв.Комплектът включва:

  • 5 индивидуални стикери на животни от текстилно фолио с прибл. размери 30 х 15 см, които могат да се залепят многократно
  • 5 бр. балони с размери 33 х 19 см
  • 15 звезди 7,5 × 7,5 см.Стикери за стена на INSPIO
Стикерите са изработени от здраво специално фолио, което наподобява текстил и е приятно на допир. Стикерите могат да се използват многократно и се мият с вода.
Висококачествените стикери се отпечатват с екологични мастила , които са безопасни за употреба. Стикерите са подходящи за най-малките, което ги прави идеален вариант за всяка стая, използвана от деца или тийнейджъри, за хола или за спалнята.


Лепенето на стената е съвсем просто – не Ви е необходимо лепило. Поставянето на стикерите е лесно и бързо. Ако залепнат един към друг, можете просто да ги отлепите.