Търсите уникален подарък за любимия си човек?

Стикери над детското креватче - плюшени мечета с името на детето

Стикери над детското креватче - плюшени мечета с името на детето Стикери над детското креватче - плюшени мечета с името на детето Стикери над детското креватче - плюшени мечета с името на детето Стикери над детското креватче - плюшени мечета с името на детето Стикери над детското креватче - плюшени мечета с името на детето
Този продукт е закупен от над 120 доволни клиенти.
В наличност

54,00 лв.
В това поле напишете желаното от Вас име върху стикера. Ако не желаете име върху стикера, напишете „БЕЗ ИМЕ“.Височината е от 22 см до 29 смСтикери за стена на INSPIO
Стикерите са изработени от здраво специално фолио, което наподобява текстил и е приятно на допир. Стикерите могат да се използват многократно и се мият с вода.
Висококачествените стикери се отпечатват с екологични мастила , които са безопасни за употреба. Стикерите са подходящи за най-малките, което ги прави идеален вариант за всяка стая, използвана от деца или тийнейджъри, за хола или за спалнята.


Лепенето на стената е съвсем просто – не Ви е необходимо лепило. Поставянето на стикерите е лесно и бързо. Ако залепнат един към друг, можете просто да ги отлепите.