Търсите уникален подарък за любимия си човек?

Самозалепващ тапет – стикер на плюшено мече

Самозалепващ тапет – стикер на плюшено мече Самозалепващ тапет – стикер на плюшено мече Самозалепващ тапет – стикер на плюшено мече Самозалепващ тапет – стикер на плюшено мече Самозалепващ тапет – стикер на плюшено мече
Този продукт е закупен от над 170 доволни клиенти. 1 през последната седмица.
В наличност

106,00 лв.
В това поле напишете желаното име върху стикера. Ако не желаете да има име върху стикера, напишете „БЕЗ ИМЕ“.Комплектът включва стикер с размери 80 × 90 см + 18 звезди 12 × 12 см и 33 звезди 5 × 5 смСтикери за стена на INSPIO
Стикерите са изработени от здраво специално фолио, което наподобява текстил и е приятно на допир. Стикерите могат да се използват многократно и се мият с вода.
Висококачествените стикери се отпечатват с екологични мастила , които са безопасни за употреба. Стикерите са подходящи за най-малките, което ги прави идеален вариант за всяка стая, използвана от деца или тийнейджъри, за хола или за спалнята.


Лепенето на стената е съвсем просто – не Ви е необходимо лепило. Поставянето на стикерите е лесно и бързо. Ако залепнат един към друг, можете просто да ги отлепите.