Стикери на ТОЧКИ – как да изберете?

ОБЩИ СЪВЕТИ ПРИ ИЗБОРА НА ТОЧКИ

  • Измерете поне една стена в стаята (не е трудно :-) )
  • Съвет: стандартната дължина на леглото е 200 см, а стандартната височина на стената в апартамент е около 225 см.
  • Изберете плътността на точките, която Ви харесва.
  • И се оставете на течението – със сигурност ще стане красиво! :-)

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ СТИКЕРИТЕ НА ТОЧКИ?

Размери: 1 см, 2 см, 3 см, 4 см, 4,5 см, 5 см и 6 см
Материал:

  • Винил (от 1 см до 6 см) – можете да изберете изрязани стикери от цветовете по подразбиране в мострите: те са идеални за гладки стени и стени с финозърнеста повърхност, мебели и прозорци. Освен това са водоустойчиви, без избледняване на цветовете.
  • Текстилни стикери (4,5 см. и по-големи) – представляват печатни стикери с наш или Ваш дизайн в различни цветове и цветови комбинации. Те са по-плътни от виниловите стикери и са идеални за по-груби мазилки.

И двата вида стикери може да се комбинират за постигане на красив резултат, имат високо качество и всеки от тях има своите предимства.

НАЙ-МАЛКИТЕ ТОЧКИ ИЛИ МИНИ ТОЧИЦИ?

Комбинирайте точки с различни цветове и размери. В INSPIO можете да намерите стикери с всички цветове и размери. Разгледайте снимката, за да видите колко точки сме използвали. Всички снимки са направени на една и съща стена (210 × 350 см).

КАК ДА КОМБИНИРАТЕ?

Можете например да изберете този комплект от черни, сиви и бели кръгчета, към които можете да добавите произволна цветова комбинация на кръгчета с размер 4 см или по-големи.
Ще получите много разнообразни комбинации, от които можете да избирате, като всеки може да намери най-подходящото решение за своя вкус.

СЪЧЕТАВАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО

Бъдете внимателни, когато избирате цветовете. Бялото, черното и сивото не се считат за цветове. Затова можете да създадете красива цветна комбинация с всички цветни комплекти стикери , които се съчетават добре.

Изберете цветовата гама за децата сякаш избирате за себе си. Вие най-добре знаете какво харесвате.

КАК ДА ЗАЛЕПИТЕ ТОЧКИТЕ?

Можете да залепите точките произволно или да ги поставите внимателно на равни разстояния. Колкото по-малки са точките, толкова по-близо могат да бъдат поставени една до друга. Бъдете смели! Можете да ги залепвате повторно няколко пъти :-)

НА КАКВО РАЗСТОЯНИЕ ДА ЛЕПЯ ТОЧКИТЕ ЕДНА ОТ ДРУГА?

На снимките сме показали колко точки сме използвали и на какво разстояние са залепени. Имайте предвид, че поставянето на точки на различно разстояние помежду им придава съвсем различен вид на стаята.

КАКВА ЦВЕТОВА КОМБИНАЦИЯ ДА ИЗБЕРА?

Вижте други цветови комбинации и примерни декорации в раздел „Стикери за стена“. Сигурни сме, че ще намерите вдъхновение.

ГОЛЕМИ ТОЧКИ НА СТЕНАТА

Няма как да сгрешите, ако изберете този красив вариант на декорация. Предлагаме стикери с разнообразни цветове, за да дадем възможност на всеки да избере по своя вкус. Можете да комбинирате точките с различни стикери от детската колекция.

ОЩЕ НЕ СТЕ НАМЕРИЛИ ТОВА, КОЕТО ТЪРСИТЕ?

Още ли търсите мечтаните точки? Пишете ни по имейла и ние ще направим всичко възможно да Ви помогнем! Предлагаме следните точки:

  • златни, сребърни, многоцветни, пълноцветни, печатни, изрязани, големи, малки, рисувани, двуцветни, трицветни, с балони, с фламинго, с имена, с плюшени мечета, с хълмове… Ако сме забравили нещо, моля, свържете с нас на: info@inspio.bg

Тази статия бе написана за Вас от Славка.


Споделяне