Постелка за игра

ВИНИЛЪТ И НЕГОВИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Детските винилови постелки за игра са произведени в Словакия. Материалът се произвежда за нас в Испания. Тези постелки за игра са естетичен и функционален аксесоар за стаята на всяко дете. Имат отлични звукопоглъщащи свойства и са ударопоглъщащи при падане, като едновременно с това създават уют в стаята. Постелките за игра са подходящи за хора с алергии, тъй като не създават среда за акари и не абсорбират прах.

Виниловата постелка за игра е много приятна на допир. Подходяща е и за стая с подово отопление.

Постелката за игра се поддържа изключително лесно – можете просто да я измиете с вода. Тя е лека, така че можете да я местите по всяко време и навсякъде.


КАКВИ ВИДОВЕ ВИНИЛОВИ ПОСТЕЛКИ ЗА ИГРА ПРЕДЛАГАМЕ?

1. ЖИВОТНИ

Тези постелки за игра са с размери 113х113 см. Изготвихме списък на животни, които нашият графичен дизайнер Валентинка нарисува и подготви за уебсайтовете ни. Ще бъдат общо 16: ментовозелена мечка, кафява мечка, лисица, миеща мечка, зайче, бухал, сърна, панда, носорог, коала, жираф, слон, зебра, лъв, маймуна, пингвин.

2. ПОСТЕЛКА ЗА ИГРА С ПЪТИЩА И ВЛАКЧЕТА

Тези килимчета също са с размери 113×113 см. Дизайнът им включва различни животни, цветове, мотиви и илюстрации.

3. КОРКЛЕНД

Произвеждаме постелките за игра с пътища в размер 115х118 см. Дизайнът им включва различни животни, цветове, мотиви и илюстрации.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ ВИНИЛОВИ ПОСТЕЛКИ ЗА ИГРА