Прекарайте творчески ден с децата в игра на художници. Изтеглете безплатни картинки за оцветяване на INSPIO.

Проследяване на поръчка


КАК РАБОТИ

Пазаруването онлайн става все по-удобно! В INSPIO Ви уведомяваме за всеки етап на обработката на Вашата поръчка и Ви информираме за текущия ѝ статус. Винаги сте информирани дали поръчката вече е готова и пътува към Вас. Можете да проверите по всяко време на нашия сайт – необходим Ви е само линк, който можете да намерите в получения имейл след създаването на поръчката.1. ПОРЪЧКАТА Е ПОТВЪРДЕНА

Ще получите имейл потвърждение на поръчката с пълната информация за нея и линк за проследяване. Ще получите и SMS за потвърждение в рамките на 15 секунди след създаване на поръчката. Ако сте избрали да платите онлайн с карта и плащането е неуспешно, ще получите SMS с линк за повторен опит на плащането в рамките на 7 минути.

2. ПОРЪЧКАТА Е В ПРОЦЕС НА ИЗРАБОТКА

Таблата се изработват и изпращат в еднодневен срок от създаването на поръчката. Стикерите се отпечатват в еднодневен срок от създаването на поръчката, след което престояват известно време като част от производствения процес (повече информация за стикерите). След това стикерите се изрязват и изпращат, което обикновено се извършва на третия или четвъртия ден.

3. ОПАКОВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА

Поръчката е готова и пратката е надлежно опакована. Ще получите информация по имейл, че пратката Ви е готова да бъде взета от куриера.

4. ПОРЪЧКАТА Е НАПУСНАЛА INSPIO

Куриерът е взел Вашата пратка. Изпращаме Ви номера на пратката, който се появява в раздел „Информация за поръчката“ (можете да намерите линк във всеки имейл, който Ви изпращаме), след което можете да проследите статуса на пратката по всяко време в системата на куриерската служба.

5. ПОРЪЧКАТА Е ПРИ МЕСТНИЯ КУРИЕР

Пратката Ви ще пристигне съвсем скоро! Вече е в склада на Вашия местен куриер и е готова да Ви бъде доставена (обикновено на следващия работен ден).

6. ПОРЪЧКАТА ОЧАКВА ДОСТАВКА

Очаквайте я скоро на прага Ви! Куриерът е взел пратката Ви, която ще бъде доставена днес.

7. ПОРЪЧКАТА Е ДОСТАВЕНА

Ура! Успешно доставихме поръчката Ви! :) Ще можете да видите фактурата за поръчката в раздел „Информация за поръчката“.


Защо да чакате? Започнете да пазарувате още днес!


Персонализиран романтичен подарък
Детски текстилни стикери
INSPIO картини